info@vpp.nl    |     Telefoon 088 600 17 10

Referenties

Custommade klepzakjes voor groot Nederlands warenhuis

VPP heeft voor een grootwarenhuis in Nederland voor actiematige producten een CPP klepzakje in een hele specifieke maatvoering gefabriceerd. De CPP klepzakjes weten voorzien van een inverted T met een verstevigde kop voorzien van een dwarslas en hersluitbare klep.

Lees meer >>

Afvalprobleem Gemeente Bronckhorst opgelost door VPP

Gemeente Bronckhorst had twee weken voor Oud en Nieuw 2010/2011 nog geen oplossing voor haar afvalprobleem. VPP packaging uiteraard wel, ook in vakanties! Nu ook in composteerbare folies.

Lees meer >>

VPP biedt oplossing voor Ahoy Rotterdam

Ahoy Rotterdam wilde nu eindelijk eens af van haar natte paraplu’s, haar bezoekers eigenlijk ook! VPP weet hoe je praktisch invulling geeft aan alledaagse problemen.

Lees meer >>

Computer artikelen branche

VPP is ook zeer goed in het maken van antistatische plastic verpakkingen voor computer artikelen. Geheel verpakt volgens de ISO 9001 norm.

Lees meer >>

Groothandel in schoonmaakartikelen

Groothandel in schoonmaakartikelen waar wij niet alleen vlakke transparante zakken voor stofdoekjes leveren maar ook samen haar haaktassen verpakking voor de nieuwe bezemlijn voor o.a. ziekenhuizen hebben ontwikkeld. De bezems en haar verpakking zijn geschikt voor CLEAN-omgevingen.

Lees meer >>

Hangverpakking voor "Doe het zelf" Branche

Voor een zeer bekende keten van Doe het zelf zaken maakt VPP de hangverpakkingen. Gelast met haak en herafsluitbaar striplock.

Lees meer >>

Verpakking voor farmaceutisch bedrijf

Voor een internationaal farmaceutisch bedrijf, bekend van de "blauwe pil" maakt VPP verpakkingen voor bloedrukverlagende medicijnen. Geheel conform de certificering van de farmaceutische industrie.

Lees meer >>

Groothandel levensmiddelen

Voor een groothandel in levensmiddelen maakt VPP sinds 1999 diverse verpakkingen voor een groot aantal producten.

Lees meer >>