info@vpp.nl    |     Telefoon 088 600 17 10

Nieuws

Verkoper met organisatievermogen en ondernemersaspiraties

VPP Packaging groeit en omdat we deze groei willen blijven continueren zijn we op zoek naar een commerciële terriër die offline slagvaardig en actief het enorme potentieel aan prospects identificeert, benadert, acquireert en een langdurige relatie mee opbouwt. Daarnaast bezit onze ideale kandidaat de online verkoopcompetenties om onze webshop succesvol in de markt te zetten en de prestaties te optimaliseren.

Lees meer >>

A-4 L-mappen

Vertrouwde doorzichtmappen in een modern jasje. Kwalitatief zeer hoogwaardige full colour bedrukte mappen die een leven lang meegaan. Laat een frisse onwisbare indruk bij je relaties achter met onze doorzichtmappen. Te bestellen vanaf 100 stuks! In 1 kleur tot en met full colour.

Lees meer >>

VPP Chrysantenzakken

Van de milieuvriendelijke zakken van VPP Packaging fleur je letterlijk op. De export van Neerlands trots is bij VPP in vertrouwde handen!

Lees meer >>

100% recyclebaar verpakking in LDPE

Op een praktische manier het als set verpakken van een reeks (niet) gelijkvormige artikelen ter promotie of distributie onder gebruikers is een vraagstuk met een prachtige oplossing. Onze oplossing is een schot in de roos en uniek in Nederland. 100% recyclebaar, flexibel en kostenbesparend. Als enige producent in Nederland hebben wij de primeur u dit type verpakking in LDPE te mogen presenteren.

Lees meer >>

Productoptimalisatie van een UM

Even een korte introductie. Een Unaccompanied Minor oftewel UM of UMetje is een onmisbaar product voor luchtvaartmaatschappijen voor het vervoeren van kinderen zonder volwassene. Het UMetje moet op een toegankelijke maar vooral veilige manier, zowel voor het kind als de documenten, alle identiteitspapieren, vluchtgegevens en bagagedocumenten kunnen herbergen voor kinderen.

Lees meer >>

Hollandse Meesters bij VPP

Ook de Hollandse Meesters hebben hun weg gevonden naar Viro Products resp. VPP Packaging. Deze ritstassen verzekeren je van een spatwaterdichte bescherming van je waardevolle eigendommen in een unieke en robuuste verpakking.

Lees meer >>

Spatwaterdichte hoezen voor de iPad 2,3 en 4 en voor de iPad mini

Spatwaterdichte hoezen voor de iPad 2,3 en 4 en voor de iPad mini. Binnenkort ook voor de iPhone! De waterdichte variant komt binnenkort beschikbaar. In weer en wind je iPhone of iPad (mini) te gebruiken

Lees meer >>

Amsterdam: vuurwerkafval effectief opruimen

Amsterdam ruimt effectief vuurwerkafval op met draagtassen van VPP Packaging.

Lees meer >>

Milieuvriendelijke oplossing metaal producent

Afvoer op een milieuvriendelijke manier van non-ferro bijproducten ter verdere verwerking.

Lees meer >>

Nieuwe naam en nieuwe huisstijl VPP Packaging

Een nieuw logo, een nieuwe naam en een nieuwe website, maar dezelfde mensen achter een traditionele en krachtige onderneming als VPP Packaging. Dat wil zeggen: kennis van za(k)ken, korte communicatielijnen en nog kortere levertijden. U bent het al van ons gewend, heeft u de zakken morgen nodig? Laat het ons dan even weten.

Lees meer >>

Biopolymeren oftwel Bioplastics

In de productie van verpakkingen zoals hoezen, zakken en folies is een nieuwe ontwikkeling gaande door de schaarste van fossiele grondstoffen en het klimaatdebat.  VPP Packaging draagt bij in deze ontwikkeling door het productengamma te hebben uitgebreid met biologisch afbreekbare verpakkingen. Bijna al onze producten kunnen worden gemaakt uit deze zogenaamde bioplastics.

Lees meer >>

Biopolymeren

Naar gelang de omstandigheden wordt aan het begrip “bioplastics” twee totaal verschillende betekenissen gegeven, wat tot verwarring kan leiden. Enerzijds een betekenis met betrekking tot de functionele eigenschappen: kunststoffen die biodegradeerbaar of composteerbaar zijn.

Lees meer >>

Keurmerken VPP

Kiemplant
Als het Kiemplantlogo staat vermeld op een verpakking, dan mag u die (in de meeste gemeenten) bij het groente- fruit- en tuinafval weggooien. Tijdschriftwikkels, gft-zakken en verpakkingen met het Kiemplantlogo breken in een composteerinstallatie namelijk binnen twaalf weken voor 95 procent af.

Lees meer >>

Polymelkzuur

Polymelkzuur (PLA) is een polymeer vervaardigd uit melkzuur. Melkzuur wordt geproduceerd door de fermentatie van suikers. Deze suikers worden momenteel nog gewonnen uit landbouwgewassen als maïs maar in de toekomst kunnen waarschijnlijk ook agrarische nevenstromen worden gebruikt zoals melkwei, resten van maïskolven en stro. Melkzuur is een tussenproduct dat door de fermentatie van suiker of zetmeel ontstaat.

Lees meer >>